Haal- & brengservice

poststukken uit uw postbus
U heeft een postbus van PostNL op een locatie in de regio Leiden en wilt de poststukken, pakketten en aangetekende post in de ochtend laten bezorgen. Dan biedt cyclomail een voordelige oplossing voor u!

uitgaande post naar PostNL
In de middag kan cyclomail uw uitgaande post en pakketten ook ophalen, dit wordt bezorgd bij een PostNL Businesspoint. Ook aangetekende of ongefrankeerde post gaat mee voor verwerking.

verzamelgebouwen
Meerdere postbushouders in één gebouw? Dat schilt in de kosten! Voor verzamelgebouwen heeft cyclomail interessante groepskortingen. Vraag naar de mogelijkheden

Pakketten binnen Europa

inpakken en meegeven
De belangrijkste activiteit van cyclomail is het bezorgen van uw post.. Zó is cyclomail in 2007 begonnen! Uiteraard heeft u naast de post ook wel eens een pakket te versturen. Deze pakketten neemt cyclomail mee naar het PostNL Business Point. Maximaal 3 pakketten en niet zwaarder dan 10kg kost u niets! Heeft u meer dan 3 pakketten, dan worden er extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van het aantal en totaal gewicht.

betrouwbare bezorging
U kunt uw pakketten eenvoudig volgen via PostNL Track & Trace en optioneel sturen wij deze gegevens naar uw klanten. De kosten van PostNL voor het versturen van uw pakketten worden voorgeschoten en iedere maand in één overzichtelijke digitale factuur voor u opgesomd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor post of pakketten!

Uw waardevolle pakketten zijn automatisch verzekerd voor een bedrag tot 500 euro en al uw pakketten worden aangetekend verzonden.

071 888 99 79